SERVICEBIL & DÄCKJOUR I UDDEVALLA MED OMNEJD

Däckjour och servicebil Stans Gummiverkstad

Stans Gummiverkstad är ansluten till First Stop som är en nationell däckkedja och vår kunniga och erfarna personal erbjuder alla våra kunder en personlig service. Vi gör helt enkelt allt för att du ska känna dig trygg på vägen. Om olyckan har varit framme är det bara att ringa oss så kommer vi till dig.

STANS GUMMIVERKSTAD SERVICEBIL OM OLYCKAN HAR VARIT FRAMME

Som däckverkstad ansluten till First Stop erbjuder vi servicebil och jourbil.

Om du behöver hjälp på vägen så är du bara ett telefonsamtal bort från den hjälp du behöver. Vi kommer ut på plats med vår servicebil och hjälper dig. Vanliga samtal kan låta så här: “Hej, jag har fått punktering och det är 12 minusgrader här och jag vet inte hur jag ska lösa detta på bästa sätt…” Annat samtal kan innebära att en kund har kört på en trottoarkant eller kört ner i ett hål i vägbanan eller kört över en refug. 

Den vanliganste skadan vi får samtal om är punktering, en händelse som vi förstår kan skapa stress för våra kunder då de är stillastående längs vägen. Vi erbjuder professionell och snabb service och kommer ut på plats med vår servicebil och hjälper till med punkterat däck.

Mer om punktering: en punktering kan inträffa när som helst och beroende på skadans omfattning kan luften gå ur långsamt eller snabbt. Om du upptäcker att ett däck är punkterat måste det inspekteras både utvändigt och invändigt, och reparationen måste utföras av en professionell montör som med erfarenhet och kunskap kan säkerställa att det är tryggt för dig att köra vidare. Vi på Stans Gummiverkstad erbjuder serive och jourtjänsten med servicebil kan utföra tillfälliga lagningar och byte av däck på plats.

VID PUNKTERING – VIKTIG INFORMATION

Om du under körning får punktering är det mycket viktigt att stanna och säkerställa att den står där den inte hindrar andra vägtrafikanter på vägen. Vi rekommenderar att man allti har en reflexväst i fordonet och denna tar du på dig i denna situation, Därefter ställer du ut din varningstriangel på rätt avstånd från fordonet. Nu är du redo att kontakta oss på Stans Gummiverkstad och berättar för oss var du befinner dig, vilken typ av bil du har och annan nödvändig information. Vi är strax på plats och hjälper dig!

Punktering

Så här fungerar vår servicebil och däckjour i Uddevalla

  • BEHÖVER JAG VARA KUND? Du behöver inte vara kund för att anlita vår däckjour med servicebil.
  • HUR LÅNG TID TAR DET ATT FÅ HJÄLP? Vi är på plats med servicebilen så snart vi kan beroende på avstånd från vår verkstad.
  • VAD GÖR NI NÄR NI ÄR PÅ PLATS? Vi ser över situationen och skadan och därefter följer du med oss till vår verkstad där betalning sker. Därefter åker vi gemensamt tillbaka till din bil där vi åtgärdar problemet. På så vis slipper du åka till vår däckverkstad igen när arbetet är utfört. Skulle skadan vara för stor för att inte kunna åtgärdas på plats så hjälper vi dig till vår däckverkstad.
  • VILKA FORDON HJÄLPER NI? Med vår servicebil kan vi hjälpa personbilar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och tunga fordon såsom entprenadfordon, lastbilar och traktorer med flera.
  • VAD HAR NI FÖR UTRUSTNING? Vår servicebil är utrustad med lampor och reflexvästar till oss som utför arbetet. Vi har kompressor, dragskaft, muttermaskin, däckjärn och domkraft.
  • NÄR KAN MAN ANLITA ER? Vår servicebil är i tjänst vardagar och utöver det erbjuder vi däckjour.
Servicebil och däckjour Stans Gummiverkstad i. Uddevalla
Stans Gummiverkstad servicebil och däckjour